Home Nieuws Reviews Lezersfoto's Columns Uitgelegd Lenzen Album Links Woordenlijst Contact   
Nieuws Archief

Sandisk 2GB microSD geheugen

Gepost : 2006-07-31 19:54
Sandisk heeft een nieuwe 2 gigabyte microSD geheugenkaart op de markt gebracht. Hiermee heeft Sandisk als eerste geheugen fabrikant een geheugenkaart op de markt gebracht met zoveel capaciteit in zo’n kleine behuizing. De geheugenkaart wordt geleverd inclusief een adapter om hem te gebruiken in apparatuur waar gewoon SD geheugen in gaat. Twee gigabyte is gelijk de bovengrens van wat haalbaar is m . . . lees verder.

AD journalist maakt zelf foto's

Gepost : 2006-07-31 14:35
Volgens een bericht op Villamedia maken steeds meer AD journalisten zelf foto’s zodat de krant minder fotografen hoeft in te zetten. Hieronder de tekst uit het Villamedia bericht.

Steeds meer journalisten bij het AD maken zelf de foto's bij hun eigen onderwerpen. Dat blijkt nadat VillaMedia met meerdere journalisten en fotografen heeft gesproken. "De hoofdfoto wordt vaak nog wel d . . . lees verder.

Meer geruchten over de Nikon D80 DSLR

Gepost : 2006-07-30 19:20
Een nieuwer artikel vervangt dit artikel.

Nikon D80 specificatiesMeer gegevens over de nieuwe Nikon D80 lekken uit. Zo is nu al min of meer zeker dat de D80 een 94% crop vi . . . lees verder.

Microsoft Labs Photosynth

Gepost : 2006-07-30 15:18
Microsoft Labs heeft een kijkje in de keuken gegeven van het nieuwe software programma Photosynth. Dit programma, dat nog niet op de markt is, moet volgens Microsoft Labs de manier waarop mensen over foto’s denken volledig gaan veranderen.

Photosynth gebruikt een grote collectie met foto’s (een folder met foto’s) en zoekt of er gelijkheden zijn. Als er overlappende gedeelten voorkom . . . lees verder.

Vernieuwde website Leica

Gepost : 2006-07-29 01:16
Leica Camera Inc. Heeft deze week haar vernieuwde website in gebruik genomen. Het uiterlijk van d website is nu meer transparant en van deze tijd. Duidelijke witte achtergronden en flash afbeeldingen tonen een betere presentatie van de producten, aldus een woordvoerder van Leica. De website is ook gebruikersvriendelijker geworden, zo kunnen gebruikers nu bijvoorbeeld handleidingen van Leica apparat . . . lees verder.

D80 de nieuwe Nikon DSLR?

Gepost : 2006-07-27 09:23
Een nieuwer artikel vervangt dit artikel.

Nikon D80 specificaties


Onder voorbehoud dat deze foto’s nep kunnen zijn hebben we de eerste foto’s te pakken van wat die nieuwe . . . lees verder.

Nieuwe website Tamron

Gepost : 2006-07-27 08:49
Tamron heeft haar website flink onder handen genomen. Het resultaat is een vernieuwde website met een betere structuur, informatie die makkelijk toegankelijk is en veel uitleg. Zeer pakkend is het deel “Pro Learning Center” waar veel tips worden gegeven voor uiteenlopende fotografische uitdagingen. U kunt zich op de website ook opgeven voor de elektronische nieuwsbrief. . . . lees verder.

Pocket Phojo software versie 4

Gepost : 2006-07-27 00:45
Idruna Software Inc. Heeft een update uitgebracht voor de FTP transmitter Pocket Phojo. Met de Pocket Phojo is het mogelijk een Canon of Nikon camera aan te sluiten via de USB kabel en gemaakte foto’s direct te verzenden middels WiFi, Bluetooth of BGAN. Met de update van de software naar versie 4 is het mogelijk de gemaakte foto’s te bekijken op de Pocket Phojo, zelfs als deze in het RAW formaa . . . lees verder.
Tijdens het voorgenomen huwelijk tussen Katja Schuurman en Thijs Römer ziet het verliefde paar liever geen roddelpers. Schuurman en Römer zullen ergens aan het einde van deze maand of het begin van volgende maand trouwen in Frankrijk en die dag willen ze het liefst gewoon vieren met genodigden. Om te ontsnappen aan persfotografen heeft Katja Schuurman een rondreisje gemaakt langs de roddelbladen . . . lees verder.

RAW bestanden bekijken vanuit Explorer

Gepost : 2006-07-23 11:44
Microsoft heeft een Power Toy op de markt gebracht waarmee het mogelijk is RAW bastanden van Canon en Nikon te bekijken vanuit de Windows Explorer. Behalve dat de Power Toy het mogelijk maakt de bestanden te bekijken, is het ook mogelijk de bestanden meteen te converteren naar JPG of TIFF. U hoeft hiervoor dus geen aparte software meer te gebruiken.

De Power Toy is beschikbaar als Download, maar . . . lees verder.

Nieuwe Nikon DSLR op 9 augustus

Gepost : 2006-07-20 15:34
Een nieuwer artikel vervangt dit artikel.

Nikon D80 specificaties

Nikon Japan heeft aangekondigd dat het bedrijf op 9 augustus 2006 een nieuwe DSLR camera op de markt brengt. De . . . lees verder.

Panasonic HDTV foto speler.

Gepost : 2006-07-20 15:17
Panasonic Corp. is het eerste merk dat een foto player op de markt brengt die geschikt is voor HDTV. De Panasonic DMW-SDP1 is een foto speler die is voorzien van een SD kaartlezer die ook geschikt is om SDHC kaarten in af te spelen. De speler kan zowel foto’s als videobestanden vervolgens afspelen in de 1080i standaard voor HDTV.

De DMW-SDP1 is van binnen uitgerust met een Venus Engine III pro . . . lees verder.

Sandisk Extreme IV CompactFlash

Gepost : 2006-07-20 01:49
Sandisk heeft 3 nieuwe geheugenkaarten op de markt gebracht gericht op het professionele segment. De kaarten worden verkocht onder de naam Extreme IV en zijn uiteraard het vervolg op de immens populaire Extreme III kaarten van Sandisk. De geheugenkaarten zullen worden verkocht in de capaciteiten 2GB, 4GB en 8GB en hebben een gemiddelde data doorvoersnelheid van 38.6 MB per seconde ofwel 266X (ter v . . . lees verder.

Adobe Lightroom voor Windows Beta 3

Gepost : 2006-07-19 08:52
Adobe Systems Inc. Heeft de Beta versie van Adobe Lightroom voor Windows machines vrijgegeven voor download. Het betreft hier preview release 3, maar dit is de eerste versie die ook werkelijk op Microsoft Windows machines draait. Release 1 en 2 waren alleen bedoeld voor de Apple Macintosh.

U kunt Lightroom hier downloaden. . . . lees verder.

Prijs voor cameratelefoon journalist

Gepost : 2006-07-18 20:04
Voor veel professionele fotografen zijn ze een doorn in het oog maar voor redacties van kranten en tijdschriften worden ze steeds waardevoller. Foto’s genomen door toevallige passanten, gemaakt met een cameratelefoon. Het Finse telefoonbedrijf Nokia is hierop ingesprongen door een prijs in het leven te roepen voor de beste nieuwsfoto gemaakt met een cameratelefoon.

De prijs voor de beste nieuw . . . lees verder.

Sony opent jacht op illegale memorystick

Gepost : 2006-07-18 19:19
Sony Japan gaat de strijd aan met de fabrikanten en verkopers van illegale memorysticks. Volgens artikelen in Nikkei.net Interactive en The Wall Street Journal is Sony begonnen met een grootschalig onderzoek naar de herkomst van de illegale geheugenkaartjes en gaat het bedrijf juridische stappen ondernemen tegen bedrijven die deze kaarten fabriceren of verkopen. De actie van Sony is v . . . lees verder.

Lexar 8GB 133x CF geheugen.

Gepost : 2006-07-18 18:56
Lexar heeft de capaciteit van hun snelste compact flash geheugenkaart verhoogt naar 8GB. De Lexar Professional CF 8GB 133X is een type 1 geheugenkaart die met maarliefst 20 Mb/Sec kan worden beschreven. Door deze snelle data doorvoertijd is deze kaart uitermate geschikt voor gebruik in video toepassingen maar zeker ook voor fotografen die veel in het RAW formaat werken.

Bij de geheugenkaart wor . . . lees verder.

Nieuwe DSLR van Samsung in opkomst

Gepost : 2006-07-18 14:22
Directeur Yongjun Kim van Samsung Opto Electronics UK Ltd’s heeft tegenover AP (Associated Press) verklaard dat Samsung bezig is met de productie van een totaal nieuw model DSLR camera die later dit jaar op de markt zou moeten komen. Yongjun Kim weigerde echter verdere details te geven over de camera en zei er achteraan dat hij alleen met de pers wilde spreken over de nieuwe “NV” compact came . . . lees verder.

Belangrijk nieuws voor Nikon gebruikers

Gepost : 2006-07-18 13:33
Nikon Nederland zal vanaf 1 augustus een eigen verkoopkantoor openen in Nederland waar consumenten en professionals terecht kunnen voor Nikon producten. Dit verkoopkantoor zal echter geen reparatie service bieden. Hiervoor kunt u na 1 augustus terecht bij het nieuw gecontracteerde Nikon Service Point Nederland, dat een onderdeel is van D . . . lees verder.

Noise Ninja updates

Gepost : 2006-07-18 11:50
Picture Code heeft updates uitgegeven voor zowel de op zichzelf staande, als de plug-in versie van het softwarepakket Noise Ninja. De huidige versie is daarmee gekomen op 2.1.1 (stand alone) en 2.1.3 (plug-in). Verbeteringen zijn het toevoegen van Linux X86 en Intel gebaseerde Macintosh ondersteuning en het ondersteunen van ISO informatie in recente Canon camera modellen.

De updates zijn gratis . . . lees verder.

Sandisk 4GB SDHC + USB 2.0 kaartlezer

Gepost : 2006-07-18 11:37
Sandisk, marktleider in geheugenkaarten voor digitale fotografie, heeft een 4GB geheugenkaart gepresenteerd voor gebruik in video en fotocamera’s. SDHC geheugenkaarten werken volgens de Class 2 standaard en zijn sneller en hebben meer capaciteit dan conventioneel SD geheugen maar zien er hetzelfde uit. U kunt SDHC geheugen niet gebruiken in apparatuur die niet speciaal is ontworpen voor SDHC. San . . . lees verder.

Sidney in 720 megapixels

Gepost : 2006-07-15 10:28
Fotograaf Scott Howard heeft met zijn Canon 10D camera een foto gemaak van Sydney, Australië bij nacht. De foto is opgebouwd uit 169 gemaakte opnamen en heeft een resolutie van 720 megapixels (40.000 x 18.000 pixels) Om de opnames te maken gebruikte hij een Canon EF 100-400 f/4.5-5.6L IS USM lens die hij voornamelijk gebruikte . . . lees verder.

Verontwaardiging over foto Lady Diana

Gepost : 2006-07-15 08:47
In Engeland en Italie is beroering uitgebroken na de publicatie van het Italiaanse blad Chi. De coverfoto van het Italiaanse blad laat de stervende Lady Diana zien vlak na het ongeluk op 31 augustus 1997 in Parijs. De Engelse roddelbladen vinden het een schande dat deze foto gepubliceerd is en noemen de uitgave van Chi kwetsend en smakeloos.

Het artikel van Chi gaat over het politierapport dat d . . . lees verder.
Fujifilm heeft een nieuwe techniek toegevoegd aan haar “Real Photo Technology”. Met FaceDetection (FD) herkent de camera automatisch waar zich in het op te nemen beeld gezichten bevinden en de software zorgt er dan automatisch voor dat de scherpstelling en de belichting geoptimaliseerd wordt voor deze punten. Wanneer gebruik wordt gemaakt van flitslicht past ook de flitsintensiteit zich automat . . . lees verder.

50.000 EOS 350D Camera’s verkocht

Gepost : 2006-07-12 23:49
Sinds de introductie van de EOS 350D Camera in februari 2005 zijn er meer dan 50.000 van verkocht. Gemiddeld gaan er dus meer dan 3000 stuks per maand over de toonbank. De EOS 350D is de opvolger van de EOS 300D die op zijn beurt een doorbraak was voor de consumentenmarkt.

De Canon EOS 350D heeft vele prijzen gewonnen in Nederland en Europa, waaronder de EISA en de TIPA awards in 2005. Ook is de . . . lees verder.
Omdat INCA B.V. per 31 juli 2006 stopt met haar activiteiten heeft het bedrijf op haar website aangegeven wat klanten kunnen doen als ze met reparaties zitten. Tot 14 juli zal INCA B.V. reparaties nog aannemen en zelf uitvoeren maar reparaties die na deze datum worden aangeboden zullen door INCA B.V. worden doorgestuurd naar Nikon GmbH in Düsseldorf, Duitsland.

Voor meer informatie bezoekt u de . . . lees verder.
Per 1 juli 2006 zijn de nieuwe EU voorschriften met betrekking tot RoHs (Restriction of Hazardous substances) van kracht geworden en met name in de fotografie wereld hebben deze voorschriften verregaande gevolgen. Volgens de RoHs moet het gebruik van mogelijk gevaarlijke stoffen zoveel mogelijk worden beperkt. Om dit te bereiken is o.a. het gebruik van bepaalde stoffen in de fabricage van producten . . . lees verder.

Nieuw logo voor Fujifilm

Gepost : 2006-07-12 13:36
Hoe sterk een afbeelding kan zijn weet iedere fotograaf. Ook bij Fujifilm hebben ze hier over nagedacht en het bedrijf heeft besloten per 1 oktober 2006 gebruik te gaan maken van een nieuw en sterker logo.

Met het nieuwe logo komt er ook een duidelijkere onderverdeling tussen de twee marktsegmenten van Fuji, namelijk Fujifilm en Fuji Xerox Co. Het oude Fujifilm logo was al sinds 1980 in gebruik . . . lees verder.

Sigma 70mm F/2.8 Macro

Gepost : 2006-07-10 23:52
10 juli 2006: Sigma heeft vandaag een nieuwe 70mm F/2.8 Macro lens gepresenteerd voor de Canon, Nikon, Pentax, 4/3rd (Sony / Konica Minolta) en Sigma lens mount. De lens bestaat uit 10 geslepen glasdelen (waarvan 2 SLD, Super Low Dispersion, voor een optimale correctie van aberraties) gegroepeerd in 9 bewegende groepen. De openingshoek is 34.3 graden en de lens kan scherpstellen vanaf een af . . . lees verder.

Fotoboekenmarkt een succes

Gepost : 2006-07-09 19:36
Vandaag (9 juli) was er in Amsterdam op de Dam een fotoboekenmarkt die beschouwd mag worden als een succes. De gehele dam stond vol met allemaal kraampjes met boeken, boeken en nog eens boeken. Als u verwacht had dat er alleen boeken waren voor en over fotografie dan stond u een verrassing te wachten. Het aanbod bestond uit fotoboeken, uitleg voor en over fotografie, prentenboeken, ansichtkaarten m . . . lees verder.

Workshop Autofotografie

Gepost : 2006-07-08 12:03
Deel twee uit de serie leren kijken is vandaag online gezet. In deze serie neemt onze redacteur u mee als fotograaf die een folder moet maken voor een autodealer. U kunt zelf meedoen in deze workshop door uw foto's te plaatsen in ons forum zodat wij, maar ook onze andere lezers die kunnen beoordelen.

Veel plezier met de wor . . . lees verder.

Handig statiefje voor DSLR camera's

Gepost : 2006-07-07 01:01
Het bedrijf Joby levert sinds kort niet alleen de Gorillapod voor compact camera’s maar nu ook een versie voor (Digitale) SLR camera’s. De GorillapoDSLR zou hiermee het eerste statief zijn dat echt overal te plaatsen is.

Wilt u uw camera in een boom hangen?, of liever aan een paal boven de rivier? Een plaatsje op een ongelijke ondergrond dan? Al deze mogelijkheden heeft de Gorillapod. Met ee . . . lees verder.
Om het 50 jarig jubileum van Rotterdam Aitport te vieren heeft de luchthaven fotograaf Vincent van Mentzel opdracht gegeven foto’s te maken van de mens achter de luchthaven. In het bezit van een “All Areas” pas mocht de fotograaf overal op de luchthaven zijn werk doen. Zo kwam hij onder andere op plaatsen die voor publiek, en zelfs luchthaven personeel, altijd gesloten blijven. De gemaakte fo . . . lees verder.
In de Duitse deelstaat beieren, in de stad Altötting is een foto gevonden van Constanze Weber, de weduwe van de Oostenrijkse componist Wolfgang Amadeus Mozart. De foto is gemaakt in 1840 toen ze 78 jaar jong was. Ze werd op 29 jarige leeftijd weduwe van Mozart die zelf op 34 jarige leeftijd overleed in het jaar1791..

Na grondig onderzoek is komen vast te staan dat zij de persoon op de foto is. . . . lees verder.
De grote brand die afgelopen dinsdag 4 juli heeft gewoed in Huizen heeft zeer grote gevolgen gehad voor autosport fotograaf Frits van Eldik. Van Eldik had in het pand dat in vlammen is opgegaan sinds januari zijn kantoor gevestigd en had tevens zijn hele dia archief dat liep van 1983 tot 2001 daar opgeslagen. Naar eigen schatting zo’n 150.000 dia zijn door de brand in vlammen opgegaan. Ironisch g . . . lees verder.

ACDSee Photo Editor

Gepost : 2006-07-06 22:00
Van de makers van het bekende ACDSee is nu ook een foto bewerkingsprogramma op de markt gekomen. Het Programma ACDSee Photo Editor is voornamelijk gemaakt voor amateur gebruikers die iets bijzonders willen maken van hun foto’s, zoals een scrapboek.

Bijzondere functies binnen het programma zijn:
• How To’s
Deze vertellen van begin tot einde hoe je een bepaald project moet aanpakken, of di . . . lees verder.

Nieuwe firmware EOS 5D & EOS 1D II N

Gepost : 2006-07-05 10:03
Canon heeft updates beschikbaar gesteld voor de EOS 5D en de EOS 1D II N camera’s. De firmware met versienummer 1.1.0 verbeterd de EOS 5D op 3 punten en de EOS 1D II N op 1 punt.

EOS 5D
• Verbetering in de communicatie tussen EOS Capture en de 5D
• E-DDL flitsmeting bij gebruik van de ST-E2 Speedlight zender in samenwerking met de 580EX Speedlight flitser.
• Verbetering bij direct pr . . . lees verder.

Zes genomineerden Theaterfoto prijs

Gepost : 2006-07-04 15:04
De Vereniging Vrije Theater Producenten, kortweg de VVTP, heeft een nieuwe jaarlijkse prijs ingesteld, de VVTP Theaterfoto prijs. De prijs is in het leven geroepen om aandacht te schenken aan het belang van dit commerciële en artistieke communicatiemiddel ter promotie van theaterproducties.

Foto’s die in aanmerking komen voor de VVTP Theaterfoto prijs zijn scènefoto van concert of theater vo . . . lees verder.

Samsung NV7 OPS (Compact)

Gepost : 2006-07-04 14:16
De Samsung NV7 OPS is er een uit een reeks van 3 camera’s die net door Samsung zijn geïntroduceerd. Alle 3 de modellen zijn compact camera’s maar toch besteden wij aan de NV7 OPS een beetje aandacht omdat deze camera een aantal functies herbergt die voor veel DSLR gebruikers misschien reden zou kunnen zijn om deze camera erbij te nemen.

De NV7 OPS is een 7 megapixel digitale compact camera . . . lees verder.

Fotografie boekenbeurs in Amsterdam

Gepost : 2006-07-03 23:07
Op de Dam in Amsterdam wordt komende zondag 9 juli een fotografieboekenmarkt gehouden. Tussen 10:00 en 17:00 uur kunt u bij verschillende standhouders terecht voor allerlei boeken over fotografie, of het nu gaat om fotoboeken of boeken met uitleg over bepaalde fotografische onderwerpen.

De toegang tot deze boekenbeurs is gratis.
. . . lees verder.

Prins Laurent verkoopt kinderfoto's

Gepost : 2006-07-01 10:04
Het Belgische Koningshuis is ernstig in verlegenheid gebracht door Prins Laurent, de jongste zoon van Koning Albert. Naar verluid heeft een bevriend fotograaf van de Prins (David Nivière) de eerste babyfoto’s van de zijn pasgeboren tweeling Nicolas en Aymeric te koop aangeboden aan verschillende weekbladen. Volgens de paleis codes moet dit soort foto’s gratis onder de pers worden verspreid.

. . . lees verder.


Doorzoek de site         Klik hier voor uitleg


Prijs Wijzer Nieuws Lenzen
Links Boeken


Laatste Nieuws
♦ Nieuw bestandsformaat zou binnenkort wel eens JPG kunnen vervangen.
♦ Redged statieven op de Photokina 2014
♦ Benro System Go statieven op de Photokina 2014
♦ Benro Video statieven op de Photokina 2014
♦ Beschermende filters van VU filters op de Photokina 2014
♦  introductie op de Photokina 2014
♦ Perfectly Clear, de één knop oplossing voor portret fotografen
♦ IC12 LED Lightcube flitser en videolamp in één, en nog portable ook
♦ Profoto Nikon B1 TTL controller
♦ Xelfie remote control voor smartphones en dSLR camera'sNieuws TOP 10
Nieuws Archief
December 2014,   Oktober 2014,   September 2014,   Juli 2014,   Maart 2014,   November 2013,   Augustus 2013,   Juli 2013,   Juni 2013,   Maart 2013,   Februari 2013,   Januari 2013,   November 2012,   September 2012,   Augustus 2012,   Juni 2012,   Mei 2012,   April 2012,   Maart 2012,   Februari 2012,   Januari 2012,   November 2011,   Oktober 2011,   September 2011,   Augustus 2011,   Juli 2011,   Juni 2011,   Mei 2011,   April 2011,   Februari 2011,   Januari 2011,   December 2010,   November 2010,   Oktober 2010,   September 2010,   Augustus 2010,   Juli 2010,   Juni 2010,   Mei 2010,   April 2010,   Maart 2010,   Februari 2010,   Januari 2010,   December 2009,   November 2009,   Oktober 2009,   September 2009,   Augustus 2009,   Juli 2009,   Juni 2009,   Mei 2009,   April 2009,   Maart 2009,   Februari 2009,   Januari 2009,   December 2008,   November 2008,   Oktober 2008,   September 2008,   Augustus 2008,   Juli 2008,   Juni 2008,   Mei 2008,   April 2008,   Maart 2008,   Februari 2008,   Januari 2008,   December 2007,   November 2007,   Oktober 2007,   September 2007,   Augustus 2007,   Juli 2007,   Juni 2007,   Mei 2007,   April 2007,   Maart 2007,   Februari 2007,   Januari 2007,   December 2006,   November 2006,   Oktober 2006,   September 2006,   Augustus 2006,   Juli 2006,   Juni 2006,   Mei 2006,   April 2006,   Maart 2006,  Reacties op artikelen
Karel Weijland (86 dagen geleden.)
Geachte lezer,Vraag, mogelijk heeft u een oplossing. Mijn probleem met de Canon 7D, (1e type) j.l, Hardloopwedstrijd gefotografeerd, alles te bekijken op de Camera, thuis de kaart uitgelezen op de laptop, en tot mijn verbazing zijn er foto's gedeeltelijk of helemaal afgedekt door een kleurvlak, hetzij Rood,Blauw,Roze,enz. Alles is in RAW gefotografeerd in de High Speed stand (TV) ISO:800, Sluitertijd 1/1000. De kaart SanDisk Extreem PRO 32GB, 160 MB/s.Kaart geeft error in Camera en Reader. Help


Frank (360 dagen geleden.)
zo dus: http://erooups.com/img/img2/20090819/erotic/12/alison_ angel_10.jpg


Frank Teelen (460 dagen geleden.)
jammer dat hij hier wat donkerder is


Frank Teelen (464 dagen geleden.)
HDR???


Frank Teelen (464 dagen geleden.)
HDR???


Dominic van Corstanje (497 dagen geleden.)
Ik heb een foto gemaakt met mijn sony a55 dslr met sluiter 1/4000 iso 3200 en f20 in fine formaat. Als ik deze op mijn camera bekijk is er niets aan de hand, maar als ik hem op mijn computer zet, dan zie ik ineens maar 1 streep van heel de foto en de rest van de foto is wit. Dit is een best belangrijke foto, hoe krijg ik dit goed?


Adam (521 dagen geleden.)
van mijn Dimage z1 Konica Minolta camera is de flitter defect, kan het gerepareerd worden.


Bob Richelle (576 dagen geleden.)
O.K. stuff, erg handig voor uitleg bij studiofoto's


foto Klaas (604 dagen geleden.)
Heb naast de Nikon D200 en de S9900 nu ook de D700. Ben zeer tevreden over het gebruikers gemak. Ben verder lid geworden van de Nikon Club Nederland. Dit zie ik bijna als een must voor de Nikon fotograaf


Wim Hoppenbrouwers fotografie (635 dagen geleden.)
Wim Hoppenbrouwers 3D al gecheckt Gents?dSLR.nl is een publicatie van dSLR Media © 2006-2007
Partners: Fotoapparatuur.nl | CameraNu.nl | MicroFourThirds.nl | Parter worden?